Gå til indhold

At gå ind i tilfredsstillende og rige gyldne år

The seniors in BCC lead active, full lives, and are a vital, respected group in the church. Catch some glimpses of life as a senior in BCC.

Ikke at have samme kapacitet som unge, er ikke lig med et passivt liv for seniorerne i BCC. Faktisk er seniorerne meget aktive, ikke kun med de aktiviteter der er i menigheden, men også i opgaver som er mere skjulte. Der er ingen tvivl om, at menigheden ikke ville være det samme, uden de ældres vedholdende bønner og det trofaste, urokkelige liv, de lever og forkynder. Deres liv og opgave giver en klar retning og er et stærkt eksempel for de yngre.

Kernelærdomme

AktivKristendom af Brunstad Christian Church udforsker, hvordan Guds ord udfordrer os og gør os i stand til at leve 100 % efter hans vilje, så vi ikke længere behøver at falde i synd, men kan komme til et liv i sejr.

Download gratis e-bog

Jeg er korsfæstet med Kristus

Dette hæfte er baseret på det, som Paulus skriver i Galaterbrevet 2,19-20: «Jeg er korsfæstet med Kristus. Jeg lever ikke mere selv, men Kristus lever i mig.” Her forklarer Elias Aslaksen hvad dette betyder, og hvordan læseren kan have samme vidnesbyrd som Paulus i sit eget liv.

Følg os