Venligst log ind eller opret bruger or at downloade e-bøger.

Også tilgængelig på Afrikaans, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk, Suomi

Den nye pagt og lovløshedens hemmelighed

Vi lever i de sidste tider. Vanskelige tider, fordi folk har gudsfrygtighedens skin, men fornægter dens kraft. De vender sig bort fra sandheden og til eventyr (Andet Timotheusbrev 3,1-5). De frarøver Jesu blod af dets kraft.

Men Sigurd Bratlie våger at afsløre det hykleri der skjuler sig bag udtryk som: «Under blodet», «Golgataværket holder», eller «Halleluja» og «Tak og lov». Han fremhæver, hvad det er, at vi som kristne skal gøre for at holde vor side af pagten, som vi gjorde med Gud i Kristus Jesus. Gud lover at udslette vore synder, at velsigne os med al åndelig velsignelse, og med de jordiske ting som vi har brug for. Og til gengæld skal vi forpligte os til at give alt. Til at adlyde al hans vilje. Til at holde Jesu bud.

Denne bog vækker læseren til at følge Jesus på den smale livets vej; for hvis vi ikke følger ham på denne vej, kan vi aldrig gå i hans fodspor, som ikke gjorde synd (Første Petersbrev 2,21-24). Må der være en vækkelse som rører vore hjerter for at dø med ham, så vi kan leve sammen med ham, sådan at alt dette bedrag – denne falske lære og lovløshed – kan blive afsløret før Jesus kommer igen.