Venligst log ind eller opret bruger or at downloade e-bøger.

Også tilgængelig på Afrikaans, Deutsch, English, Français, Italiano, Nederlands, Norsk, Română, Suomi

Guds evangelium

Sigurd Bratlies hjerte var at afsløre Satans bedrag og vise mennesker sandheden i Guds evangelium. Man kan se det i indledningen, som han skrev til denne bog:

«Det har ligget mig på hjerte at få den forfærdelige vildfarelse frem, som Antikrists ånd har magtet at føre ind blant de mange millioner mennesker som påkalder Gud. Denne ånd har bortforklaret troens lydighed, og derved hele evangeliet.  

Antikrists ånd har også forfalsket nåden, sådan at de fleste af disse mennesker, tror de er Guds børn uden at være det. For at få denne forførelse frem, og derved også den sande nåde og evangeliet, har jeg fremstillet dette i kapitler. Dette går igen i hvert kapitel. Derfor kan du læse dem hver for sig, og få forståelse af vildfarelsen netop i det emne du er interesseret i. På alle områder i livet har denne vildfarelse gjort sig gældende.

Det er underligt, hvordan denne vildfarelse allerede havde gjort sig så gældende på apostlenes tid. Når du læser deres breve, ser du hvor kraftigt, de advarer mod denne forførelse, og formaner til at tage sig i vare for den. Når det var sådan i apostlenes tid, hvordan er det så i vor tid?

Jeg håber, at du vil have fået en grundig forståelse af dette efter at have læst disse kapitler! Bogen er beregnet til sådanne som vil blive disciple, sådanne som søger sand gudsfrygt.»