Gå til indhold
Venligst log ind eller opret bruger for at downloade e-bøger.

Tilgængelig på Deutsch, English, Suomi, Français, Nederlands, Norsk, Türkçe

At være kristen

At være kristen er et meget dybere liv, end bare at bede Jesus om at komme ind i ens hjerte og tro på syndernes forladelse. Det er et liv i udvikling og vækst i det som er af Kristus. Dette hæfte præsenterer meget tydeligt og enkelt, det som er grundlæggende i et kristent liv.

I korte, tydeligt skrevede kapitler, dykker Elias Aslaksen ind i, hvad det betyder at være kristen, hvorfor man skal være kristen, og hvordan man bliver kristen. Hvert kapitel er direkte og ligetil, og bruger Guds ord til at vise hvordan vi skal have det i vore egne kristne liv. Aslaksen går ikke rundt om grøden, og bruger almindeligt sprog som ikke kan misforståes af nogen. Det er ved at tro på Jesus som Guds Søn og tro på det arbejde, som han gjorde for os, mens han var på denne jord, og ved at følge i hans fodspor og adlyde de bud han gav os, at vi er sande kristne, sande Kristi efterfølgere. I dette sande og nyttige hæfte kan du læse om detaljerne i ægte kristendom, og hvordan vi kan gennemføre det i vort eget liv.

Hæftet tilbageviser kunstig religiøsitet og et liv i ydre form og skik, og beskriver det indre liv foran Guds ansigt, i enkel tro og lydighed. Det er et liv i handling, et liv i ændring, forvandling og bevægelse fremad. Det er et enormt arbejde, der foregår med en sådan sjæl. En kristen gennemgår lidt af en udvikling.

«Elsk ham igen som har elsket dig så højt. Foragt ikke hans blod, som er udgydt for dig til syndernes forladelse og til et sejrende liv.»

Kernelærdomme

AktivKristendom af Brunstad Christian Church udforsker, hvordan Guds ord udfordrer os og gør os i stand til at leve 100 % efter hans vilje, så vi ikke længere behøver at falde i synd, men kan komme til et liv i sejr.

Følg os