Gå til indhold
Venligst log ind eller opret bruger for at downloade e-bøger.

Tilgængelig på Afrikaans, Deutsch, English, Español, Suomi, Français, Italiano, Nederlands, Norsk

Bruden og Skøgen og de sidste tider

En meget klar tolkning af profetierne bevidnet af Johannes i Åbenbaringen. Denne bog blev skrevet lige efter slutningen af anden verdenskrig, og er endnu mere relevant i den verden, vi lever i. Den fokuserer på vigtigheden af at leve et gudsfrygtigt liv i tiden før Jesu genkomst.

Denne bog af Sigurd Bratlie (1905-1996) er én af de bøger, der har betydet mest for missionsarbejdet i Brunstad Christian Church, ikke mindst ved evangeliseringen i Østeuropa. Bogen, der blev skrevet lige efter afslutningen på anden verdenskrig har specielt fokus på de sidste tider. Sigurd Bratlie holder fokus på vigtigheden af at leve et gudsfrygtigt liv i tiden før Jesu genkomst, uden at gå i den grøft at profetere om detaljer i dette tema, som så mange andre i hans samtid gjorde, da de skrev eller talte om endetiden. Derfor er bogen stadigvæk højst aktuel! Måske er det denne styrke, som har gjort at så mange læsere fra så mange lande og kulturer får åndelig kraft og inspiration gennem bogen, når lyset sættes på det indre gudsliv i kontrast til al religiøs, ydre gudsdyrkelse.

Dette er et kraftig budskab, som vi skal tage til hjerte; våge og bede, så vi kan blive stående for Menneskesønnen, når han kommer igen – ligemeget hvornår det bliver! «Våg altid, og bed om, at I må få styrken til at undslippe alt det, som skal ske, og til at stå foran Menneskesønnen.» Lukasevangeliet 21:36

Kernelærdomme

AktivKristendom af Brunstad Christian Church udforsker, hvordan Guds ord udfordrer os og gør os i stand til at leve 100 % efter hans vilje, så vi ikke længere behøver at falde i synd, men kan komme til et liv i sejr.

Følg os