Gå til indhold
Venligst log ind eller opret bruger for at downloade e-bøger.

Tilgængelig på Afrikaans, Deutsch, English, Español, Suomi, Français, Italiano, Nederlands, Norsk

Den nye pagt og lovløshedens hemmelighed

Den nye pagt er en personlig pagt, som vi indgår med Gud, hvor vi forpligter os til at adlyde al hans vilje og til gengæld forpligter han sig til at udstyre os med alt, vi behøver for at gøre dette. Lovløshedens hemmelighed er at de fleste folk bortforklarer denne del af nåden, som Jesus har overleveret os, og i stedet forvender de Guds nåde til en tilladelse til at synde.

Vi lever i de sidste tider. Vanskelige tider, fordi folk har gudsfrygtighedens skin, men fornægter dens kraft. De vender sig bort fra sandheden og til eventyr (Andet Timotheusbrev 3,1-5). De frarøver Jesu blod af dets kraft.

Men Sigurd Bratlie våger at afsløre det hykleri der skjuler sig bag udtryk som: «Under blodet», «Golgataværket holder», eller «Halleluja» og «Tak og lov». Han fremhæver, hvad det er, at vi som kristne skal gøre for at holde vor side af pagten, som vi gjorde med Gud i Kristus Jesus. Gud lover at udslette vore synder, at velsigne os med al åndelig velsignelse, og med de jordiske ting som vi har brug for. Og til gengæld skal vi forpligte os til at give alt. Til at adlyde al hans vilje. Til at holde Jesu bud.

Denne bog vækker læseren til at følge Jesus på den smale livets vej; for hvis vi ikke følger ham på denne vej, kan vi aldrig gå i hans fodspor, som ikke gjorde synd (Første Petersbrev 2,21-24). Må der være en vækkelse som rører vore hjerter for at dø med ham, så vi kan leve sammen med ham, sådan at alt dette bedrag – denne falske lære og lovløshed – kan blive afsløret før Jesus kommer igen.

Kernelærdomme

AktivKristendom af Brunstad Christian Church udforsker, hvordan Guds ord udfordrer os og gør os i stand til at leve 100 % efter hans vilje, så vi ikke længere behøver at falde i synd, men kan komme til et liv i sejr.

Følg os