Gå til indhold
Venligst log ind eller opret bruger for at downloade e-bøger.

Tilgængelig på Afrikaans, Deutsch, English, Español, Suomi, Français, Italiano, Nederlands, Norsk, Română

Jeg er korsfæstet med Kristus

Dette hæfte er baseret på det, som Paulus skriver i Galaterbrevet 2,19-20: «Jeg er korsfæstet med Kristus. Jeg lever ikke mere selv, men Kristus lever i mig.” Her forklarer Elias Aslaksen hvad dette betyder, og hvordan læseren kan have samme vidnesbyrd som Paulus i sit eget liv.

Elias Aslaksens indledning til bogen begynder sådan:
«En ting er det, at han blev korsfæstet, men noget ganske andet at vi bliver korsfæstet, ligesom det er én ting, at han gjorde Guds vilje, men noget helt andet at vi gør den. Han blev ikke korsfæstet for os, for at vi skulle slippe for at blive korsfæstet, men fordi vi skulle blive korsfæstet med ham.» Aslaksen forklarer også hensigten med hæftet: « … at dette måtte lykkes for flere. Måtte det lykkes for dig, kære læser.»

Han fortsætter med, hvad det betyder for os at være korsfæstet. At det er mere end et symbol på det arbejde, som Jesus gjorde for os. Det betyder at vort eget kød, med dets lidenskaber og lyster, er naglet til korset (Galaterbrevet 5,24), sådan at synden ikke kommer frem fra os længere, siden kødet i effekt er dødt. Dette betyder, at vor gamle natur er aflagt eftersom vi påtager Kristi liv. Troen på denne korsfæstelse af vort kød giver os sejr over synd, der hvor vi har lys over den i vort eget liv. Dette korsfæstede liv producerer kraftige resultater i de som vælger at leve det. De oplever Guds løfter i sit liv. De oplever et sejrende liv, hvile i Gud, personlig åndelig vækst, og Kristi legemes vækst.

Kernelærdomme

AktivKristendom af Brunstad Christian Church udforsker, hvordan Guds ord udfordrer os og gør os i stand til at leve 100 % efter hans vilje, så vi ikke længere behøver at falde i synd, men kan komme til et liv i sejr.

Følg os