Gå til indhold
Venligst log ind eller opret bruger for at downloade e-bøger.

Tilgængelig på Afrikaans, Deutsch, English, Suomi, Français, Italiano, Norsk, Nederlands, Română

Kristus åbenbaret i kød

For vor skyld bar Jesus vor synd i sit kød, for at al synd skulle blive fordømt der. Han ville gøre det, og han gjorde det! Betydningen af dette for os kan ikke måles. Læs mere her om hvad dette betyder for alle, som virkelig tror på Kristus Jesus som Guds Søn og Menneskesønnen.

Ved tro på Kristi forsoning får vi syndernes forladelse. Det er os da nok at vide og tro fuldt og fast på, at han efter skrifterne døde for vore synder (Første Korintherbrev 15,3). Dermed er det også givet, at han levede her i verden uden at synde; for ellers ville han jo selv være blevet døden skyldig, og hans død kunne i så tilfælde umuligt være nogen forsoningsdød for os.

Men vi er ikke bare kaldt til at få syndernes forladelse, men også til at sejre over al synd, til at følge ham som ikke gjorde synd (Første Petersbrev 2,20-24). Og så er det netop Kristus åbenbaret i kød – Menneskesønnens tilstand, fristelser, vanskeligheder, kamp og sejr – som har al levende interesse og betydning for os.

For at trøste, glæde og styrke alle som har en inderlig længsel og trang efter at vandre i Jesu fodspor, er det at denne lille bog blev skrevet. Måtte mange få sine øjne oplyst for Kristi storhed og skønhed under hans dybe fornedrelse i hans køds dage! Måtte mange få skue dybere ind i hans mesterlige storværk og derved blive kraftig styrket i troen på, at det også skal lykkes for dem, under alle skiftende omstændigheder, at sejre over al synd!

Kernelærdomme

AktivKristendom af Brunstad Christian Church udforsker, hvordan Guds ord udfordrer os og gør os i stand til at leve 100 % efter hans vilje, så vi ikke længere behøver at falde i synd, men kan komme til et liv i sejr.

Følg os