Gå til indhold
Venligst log ind eller opret bruger for at downloade e-bøger.

Tilgængelig på Afrikaans, Deutsch, English, Español, Suomi, Français, Italiano, Nederlands, Norsk, Türkçe

Nåden i Jesus Kristus

«Når man tænker på nåde, så tænker man nærmest på tilgivelse. Og da vi alle har syndet, så har vi brug for nåde.» Sådan åbner Sigurd Bratlie dette hæfte om nåde. Men han fortsætter med at beskrive i detalje, at nåden i Jesus Kristus betyder så meget mere end tilgivelse. Det betyder også sandhed og hjælp. Det lærer os ikke til hende, sådan at vi kan være helt fri til at leve et liv i sejr som fører til perfektion.

Mange er tilfreds med idéen om, at nåden drejer sig om syndernes forladelse. Men hvis det var alt nåden dækkede, hvad ville så forhindre os i at synde igen og igen, og gentagne gange bede om tilgivelse? Så ville syndens alvor ikke være så alvorlig, som det egentlig er. Nåden indeholder meget, meget mere end bare tilgivelse. Det betyder også sandhed og hjælp, sådan at vi kan slutte med at synde helt, som er Guds hensigt for os som kristne. Dette er det bedre håb i den nye pagt. I den gamle pagt kunne de også få tilgivelse for synd, men ingenting kunne føre dem ud af synden. Ved nåden, som er i Kristus Jesus, kan vi nu opnå så meget mere! Nu kan vi blive fuldkomne! (Hebræerbrevet 6,1) Nåden som er tilgængelig for os, betyder at vi får kraft fra det høje som er større end syndens magt over os. Det er nok til at føre os igennem alle fristelser uden at synde. Vi kan med frimodighed komme til nådens trone og få hjælp i rette tid. Vi må ikke lade denne nåde være forgæves i vore liv.

Kernelærdomme

AktivKristendom af Brunstad Christian Church udforsker, hvordan Guds ord udfordrer os og gør os i stand til at leve 100 % efter hans vilje, så vi ikke længere behøver at falde i synd, men kan komme til et liv i sejr.

Følg os