Gå til indhold

Velkommen til AktivKristendom!

Vi glæder os over at kunne præsentere vor nye hjemmeside. Tag dig tid til at udforske det!

Vi præsenterer AktivKristendom!

Vi stolte af at kunne ønske dig velkommen til AktivKristendom, et netsted af Brunstad Christian Church!

Dette netsted er specielt for dig, der længes efter at leve dit liv på samme måde som Jesus Kristus levede sit liv her på jorden.
«Det blev I kaldet til, for også Kristus led for jeres skyld og efterlod jer et eksempel, for at I skal følge i hans fodspor: Han gjorde ikke synd, og der fandtes ikke svig i hans mund.» Første Petersbrev 2,21-22.

For mere information om hvad vi tror på, kan du se på vor troserklæring.

Spændende nye funktioner

Udover til det nye navn, omprofilering og et nyt udseende, findes der flere nye funktioner, som for eksempel sider om kernelærdomme, med alt du har brug for at vide om udvalgte centrale lærdomme, samt et udvalg af e-bøger som kan downloades gratis.

Ikke glem at se på Spørgsmål – og Svarafdelingen hvor du kan finde en hel række svar på spørgsmål der dækker mange områder. Har du et spørgsmål som ikke er besvaret? Giv os besked! Send os en besked via kontaktsiden, og vi vil gøre vort allerbedste for at svare på dit spørgsmål, og måske lægge det til vort netsted.

I løbet af de næste måneder kan du se frem til flere opdateringer med flere temasider, gratis bibelstudier og et nyt kategorisystem som vil gøre det hurtigere at filtrere og finde artikler af interesse.

Engager dig!

Vi håber, at indholdet på AktivKristendom vil inspirere og hjælpe dig til at leve det discipelliv, som skrifterne taler om.

Så se dig omkring og engager dig! Stil spørgsmål, følg os på sociale medier, og del det indhold, som har hjulpet dig!

Kernelærdomme

AktivKristendom af Brunstad Christian Church udforsker, hvordan Guds ord udfordrer os og gør os i stand til at leve 100 % efter hans vilje, så vi ikke længere behøver at falde i synd, men kan komme til et liv i sejr.

Download gratis e-bog

Jeg er korsfæstet med Kristus

Dette hæfte er baseret på det, som Paulus skriver i Galaterbrevet 2,19-20: «Jeg er korsfæstet med Kristus. Jeg lever ikke mere selv, men Kristus lever i mig.” Her forklarer Elias Aslaksen hvad dette betyder, og hvordan læseren kan have samme vidnesbyrd som Paulus i sit eget liv.

Følg os